180.00300.00

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

Секако Специјални натпревари

Половина работно време-Целосна понуда за еден натпревар,точни резултати,Во текот на цели.

 

Отстрани

Опис

Секако ПОСЕБНИ натпревари понуди

Во организирани спортови, Секако Специјална понуда натпревари се јавува како еден натпревар се игра на целосно или делумно претходно утврдени резултат, повредувајќи ги правилата на играта и често законот. Најчеста причина е да се добие плата од коцкари, но играчите совети залог исто така може да се изврши намерно лошо да се здобијат со предност иднина, како што се подобра пик или полесен противник во плеј-оф. Играч исто така може да игра лошо да монтирам систем хендикеп.

Секако Специјална понуда натпревари, кога мотивирани од коцкање, бара контакти (и нормално трансфер на пари) меѓу коцкари, играчи, официјални лица, и / или судиите. Овие контакти и трансфери понекогаш може да се најде, и да доведе до обвинителството со закон или спортски лига(s). Спротивно, губење за идните предност е внатрешна за тимот и многу тешко да се докаже. често, замени направени од страна на тренерот со цел намерно да се зголеми шансите за губење на тимот (како што имаат клучни играчи седат надвор, користејќи минимални или фантомски повреди како изговор), наместо нарачување на играчите, всушност, на теренот за да намерно unperformed, се наведува како главен фактор во случаи кога тоа е наводната.

местење натпревар генерално се однесува на одредување на конечниот резултат на играта. Друга форма на високи коефициенти фудбалски предвидувања, познат како место за прицврстување, вклучува одредување мали настани во натпревар кој може да се обложувале на, но кои, најверојатно, нема да биде одлучувачки во одредувањето на конечниот резултат на сигурни фудбалски предвидувања.

Други имиња за местење натпревар вклучуваат одредување игра, трка за фиксирање, спортски одредување, или hippodroming. Игри кои се намерно изгуби понекогаш се нарекува фрлени игри. Кога тимот за намерно загуби игра, или не го постигне високо како што може, да се добие согледува иднината конкурентна предност, тимот често се вели дека имаат tanked игра наместо тоа ја фрла. Во базен hustling, резервоари е познат како дампинг. Во спортот каде што постои систем хендикеп и е во состојба да се злоупотребува, резервоари е познат како sandbagging.

 

Ве молиме да се следат и ни се допаѓа:

Дополнителни информации

СОВЕТ + ODD

Во текот 5.5+/6.5+/7.5+ / 10+чудно, точен резултат / 12+чудно, HT / FT – (1-X) или (2-X) / 14+чудно, HT / FT – (1-2) или (2-1) / 30+чудно