180.00300.00

OFERTA SPECIALE

ndeshjet sigurt speciale

Half kohë kohë të plotë të ofrojë një ndeshje,rezultatet e sakta,mbi qëllimet.

 

Qartë

Përshkrim

Sigurt ndeshjet Oferta Speciale

Në sporte të organizuara, Sigurt Ofertë speciale ndeshjet ndodh si një ndeshje është luajtur në një rezultat plotësisht ose pjesërisht para-përcaktuar, shkelur rregullat e lojës dhe shpesh ligjit. Arsyeja më e zakonshme është për të marrë një fitim nga gamblers, por lojtarët Këshilla bast mund të qëllimisht kryejnë dobët për të fituar një avantazh të ardhmen, të tilla si një projekt marr më të mirë apo një kundërshtar të lehtë në një play-off. Një lojtar mund të luajë dobët të vishem një sistem handikap.

Sigurt ofrojnë ndeshje speciale, kur të motivuar nga lojrat e fatit, kërkon kontakte (dhe normalisht transfertat e parave) mes gamblers, lojtarët, zyrtarët e ekipit, dhe / ose arbitrat. Këto kontakte dhe transferet nganjëherë mund të gjenden, dhe të çojë në ndjekjen penale nga ligji apo sportive ligë(s). në të kundërt, humbur për të përfituar në të ardhmen është e brendshme për ekipin dhe shumë e vështirë për të provuar. shpesh, Zëvendësimet e bëra nga trajneri i projektuar për të rritur qëllimisht shanset e ekipit të humbjes (të tilla si të paturit lojtarët kyç të ulen jashtë, duke përdorur dëmtime minimale apo fantazmë si një justifikim), në vend se duke urdhëruar lojtarët në fakt në fushë për qëllim të pakryera, janë cituar si faktor kryesor në rastet kur kjo ka qenë pretenduar.

fiksimin Match në përgjithësi i referohet fiksimin rezultatin përfundimtar të lojës. Një formë tjetër e Shanset e larta parashikimet e futbollit, i njohur si fiksimin vend, përfshin fiksimin e ngjarjeve të vogla në një ndeshje e cila mund të rrezikoi me, por të cilat nuk kanë gjasa për të provuar vendimtare në përcaktimin e rezultatit përfundimtar e të parashikimet sigurt futbollit.

Emra të tjerë për manipulimin e ndeshjeve përfshijnë game fiksimin, fiksimin garë, sportive ndreqim, ose hippodroming. Lojërat që janë humbur qëllimisht janë quajtur ndonjëherë games hedhur. Kur një ekip qëllimisht humb një lojë, ose nuk ka shënuar aq i lartë sa ajo mund të, për të marrë një avantazh të perceptuar të ardhmen konkurruese, ekipi shpesh është e thënë të ketë i dehur loja në vend e ka hedhur atë. Në pishinë hustling, tanking është i njohur si damping. Në sport, ku ekziston një sistem i metë dhe është i aftë për të qenë të abuzuar, tanking është i njohur si sandbagging.

 

Ju lutem ndiqni dhe na pëlqen:

Informacion shtese

TIP + rastësishëm

mbi 5.5+/6.5+/7.5+ / 10+i rastësishëm, rezultati i saktë / 12+i rastësishëm, HT / FT – (1-X) ose (2-X) / 14+i rastësishëm, HT / FT – (1-2) ose (2-1) / 30+i rastësishëm